word nu lid

vrijwilligers

Binnenkort

No events

AMVJ Martinus Heren 2 verslaat Volley Club Basse Vallée

AMVJ-Martinus ontvangt VC Basse Vallee

Maar daar ging het niet om in de vriendschappelijke wedstrijd die werd gehouden in de Nieuwe Bankrashal. Op zaterdag 6 juli 2019 werd er verzameld in de Amstelveense Nieuwe Bankrashal door de beide teams. Onder belangstelling van wat publiek werden voorafgaand aan de wedstrijd enkele groepsfoto’s gemaakt.

 

De wedstrijd op zich (onder leiding van "internationaal scheidsrechter" Jerry van Duivenbooden) ging bij vlagen gelijk op, maar het AMVJ Martinus team was duidelijk de bovenliggende partij. Nadat er 3 sets door het Amstelveense team waren gewonnen, werd er nog een set gespeeld tussen uit beide verenigingen samengestelde teams. Deze set leverde vooral veel gezelligheid en leuke acties op. Het aanwezige publiek heeft zich kostelijk vermaakt.

Zoals vaker gebruikelijk in de (amateur-)sport, lag er een groot belang bij het afsluitende samenzijn. Na de wedstrijden in Frankrijk is het goed gebruik om onder het genot van een drankje en hapje de wedstrijd te evalueren. Nu was het de beurt aan AMVJ Martinus Heren 2 om de gasten te onthalen. Omdat onsclublokaal niet beschikbaar was, werd bij een van de spelers thuis een buffet geopend en konden de spelers en wat supporters genieten van een gezellige afsluiting. De huisgemaakte salades werden opgesierd met heerlijke saté en kaas welke bij Tommy’s Fresh Foods (Poldermeesterplein Aalsmeer) waren betrokken.

De beide teams hebben zich kostelijk vermaakt waarbij Franse chansons en Hollandse meezingers bijdroegen aan de goede sfeer. Traditiegetrouw zullen de teams in september 2019 in Puy l’Évêque weer tegen elkaar volleyballen. Uiteraard wordt er weer gespeeld om de winst, maar zal de gezelligheid weer de boventoon voeren.

Bij AMVJ Martinus ben je dus verzekerd van de goede combinatie van sport en plezier!