Het bestuur van AMVJ-Martinus kent vijf bestuursleden*, elk met een eigen taak binnen het bestuur. Hieronder staan de bestuursleden met hun functie en contactgegevens. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich altijd tot één van de bestuursleden richten.

Bestuursfunctie Bestuurslid Bereikbaar via
Voorzitter Jan Jaspers

* De taken van bestuurslid Technische Zaken worden door Jerry van Duivenbooden waargenomen.

Om het bestuur te ondersteunen zijn er veel vrijwilligers actief binnen de vereniging. Zonder deze actieve leden en ouders zou de vereniging niet kunnen bestaan. Hieronder staan de vrijwilligersfuncties met de betreffende namen en hoe zij bereikt kunnen worden. Daarnaast zijn er nog talloze anonieme vrijwilligers zonder wie de club niet zou kunnen functioneren!

Commissie
Commissieleden
Bereikbaar via
Ledenadministratie Marjan Schaareman
Wedstrijdsecretariaat Arjen Kreike / Marion van Marlen
06-3033 1200 bij urgente zaken
Redactiecommissie (nieuwsbrief + website) Matthy Huijbers
Nieuwsbrief Hélène van Scherpenzeel
Website (technisch)
Jeugdcommissie (12-17 jaar) Marije Faber en Jerry van Duivenbooden
Senior Commissie (vanaf 18 jaar)
Wik ten Holt, Vera Brandsma, Rein Zondergeld, Mike Sol, Esther van der Meulen en Jack Zwemmer
CMV commissie (<12 jaar)
Recreantencommissie
Scheidsrechtercommissie
Commissie van Beroep
Björn Ottenhof,
Arjen Kreike, Vacature

Vertrouwenscontactpersoon
Björn Ottenhof,
Arjen Kreike
Zaaldienst
Materiaalcommissie Vacature
Feestcommissie
Bartenders
Sponsorcommissie

Indien u geïnteresseerd bent in een openstaande vacature of hier meer informatie over wilt hebben, kunt u zich wenden tot het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaand is een schema hoe de vereniging is georganiseerd. Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Organogram AMVJ-Martinus nov 2016