Word nu lid van de club met de dubbele unieke historie!

(AMVJ-Martinus is altijd op zoek naar nieuwe leden! Zowel nieuwe jeugdleden als seniorenleden zijn van harte welkom om een keer mee te trainen en zich aan te melden als nieuw lid. Heb je interesse of nog vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je jezelf of jouw zoon of dochter aanmelden? Vul dan het Aanmeldformulier in en mail dit naar onze  ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vergeet niet ook een digitale pasfoto mee te sturen voor het maken van een spelerskaart.

Na aanmelding krijg je binnen een week een reactie van ons.

English

AMVJ-Martinus is a lively volleyballclub that has always place for new members. Are you looking for a nice place to play volleyball, please contact us at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . If you want to join us, please fill in our registration form. There is an English application form available.

After registration we will contact you within a week.