Decennialang heeft de volleybalvereniging Martinus en daarna ook vv AMVJ-Martinus gebruik kunnen maken van Zonnestein als sporthal, maar ook als bar waar gezellig een drankje werd gedronken na het trainen en wedstrijden. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze feesten die er werden gegeven.

Helaas hebben we begin 2016 afscheid moeten nemen van Zonnestein. In de afgelopen twee jaar hebben we als vereniging het moeten doen met een meegenomen drankje op de gang en uiteindelijk een koelkast in een “hok”.

Maar…..

Afgelopen twee jaar is het bestuur druk bezig geweest om een goed alternatief te vinden voor Zonnestein en dat is uiteindelijk gelukt! Volgend seizoen hebben we de kantine van de Nieuwe Bankrashal tot onze beschikking op de donderdagavond (trainingsavond) en op de maandagavond als er thuiswedstrijden zijn.

De verwachte openingstijden zijn op maandag van 18:30 tot 24:00 en op donderdag van 21:00 tot 24:00 (tot max 1 uur na de laatste training/wedstrijd). De afgelopen weken hebben we de donderdagen na de late training al gebruik kunnen maken van de kantine en kunnen proeven van de sfeer.

Omdat onze vereniging o.a. de barbezetting regelt zijn we op zoek naar vrijwilligers (minimale leeftijd 18 jaar) die volgend seizoen bardiensten willen gaan draaien. Er wordt een uitgebreide uitleg gegeven met aansluitend een online test (IVA), er is dus geen horeca-ervaring vereist.

Heb je interesse of vragen hierover, stuur vóór eind juni een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groeten, De Barcommissie