Hierbij een nieuwe voorlopige teamindeling voor de drie damesteams. Zoals iedere zomer blijft een indeling voorlopig tot de aanvang van het seizoen. Het vertrek van meerdere dames maakt dat we de teams opnieuw hebben ingedeeld. Gelukkig kunnen we zo drie teams behouden.

Dit vraagt de bereidheid om bij elkaar in te vallen wanneer dat nodig en reglementair mogelijk is. Dames 2 en 3 zullen beiden op donderdag om 21 uur trainen. Het bleek niet mogelijk om een team te vormen waarbij alle speelsters in staat zijn om eerder op de avond te trainen. Dat maakt echter ook dat we voor één team nog geen trainer hebben. Dit heeft de aandacht van de TC, maar we doen ook een oproep aan onze leden. Ken je of ben je een geschikte trainer? We horen het graag!

De TC hoopt dat we hiermee teams hebben samengesteld die in staat zijn om komend seizoen alle drie te handhaven. In de toekomst hopen we de pijlers te kunnen richten op promotie en de aansluiting met de jeugd! Op naar het nieuwe seizoen, we wensen iedereen een fijne zomer!