Grote Club Actie 2019Op 19 september j.l. is weer de Grote Club Actie 2019 begonnen. Met deze actie proberen we als sportvereniging zoveel mogelijk lootjes te verkopen om zo extra geld in te zamelen om nieuwe materialen voor de club van te kopen.

Alle kinderen hebben een lotenboekje meegekregen tijdens de training. De idee is dat de kinderen proberen zoveel mogelijk lootjes te verkopen. Aan familie, vrienden, kennissen, buren. Een familiedag, verjaardag of ander evenement is natuurlijk erg geschikt om meerdere mensen te vragen of ze één of meer lootjes willen kopen. De opbrengst gaat voor een zeer groot deel (80%!) naar de club.
We hopen natuurlijk dat uw kind(eren) ook zoveel mogelijk lootjes verkoopt/verkopen! Voor het kind dat de meeste lootjes verkoopt zal er een prijsje zijn.

Graag ontvangen we uiterlijk op de training van 30 oktober de lotenboekjes weer terug van u, zodat we nog tijd hebben deze te verwerken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de minicoördinatoren Rinze Hogeterp en Rogier Langeveld, b.v. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .