za 12 jan 09:30 - 16:00
za 09 mrt 10:00 - 15:00
Groenendael, Heemstede

Teams

De volleybalvereniging AMVJ-Martinus telt ruim 250 actieve leden. Deze zijn verdeeld over 3 Herenteams, 3 Damesteams, 9 Meisjesteams, 2 Jongensteams en 2 Recreantenteams. Ook spelen er zo'n 40 leden onder de 12 jaar de minicompetitie (ook wel Cool Moves Volleybal). Samen met de ereleden, leden van verdienste en verenigingsleden vormen al deze leden de vereniging. Via het menu links is de teampagina van elk team te bekijken.

Fluitschema

De actuele fluitbeurten per team staan in de laatste nieuwsbrief. De spelregels e.d. staan op de site van de NeVoBo. Bij vragen neem contact op met scheidsrechtersleiding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Digitale Wedstrijd Formulier DWF

Inmiddels is het DWF, het digitale wedstrijdformulier verplicht gesteld door de Nevobo.

Moet je wel eens fluiten, tellen of ben je een aanvoerder, dan kun je op een smartphone, tablet of computer gegevens invoeren. Dit kan vóór, bijvoorbeeld thuis op de bank, tijdens of na de wedstrijd. In de Nieuwe Bankras Hal is de beste 4G en wifi-ontvangst bij de ingang. Het is goed te doen op een smartphone, als je het een keer gedaan hebt, is het een klein kunstje en minder werk dan op papier.

Hiervoor is het nodig dat je kunt inloggen op het DWF, ga naar https://dwf.volleybal.nl. We verzoeken je om dit nu al thuis te proberen en een account aan te maken via "Mijn Volleybal" op volleybal.nl als je dit nog niet hebt. Hiervoor heb je wel je relatiecode nodig, deze staat op je spelerskaart en zal bij de aanvoerder bekend zijn.

Als het goed is, kun je o.a. je eigen team voor dit seizoen zien en wie de aanvoerder is. Deze gegevens zijn door de technische commissie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en de jeugdcommissie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) ingevoerd. Als de gegevens niet kloppen kun je daar een melding doen, dan wordt de indeling gecorrigeerd.

Er zijn verschillende mogelijkheden: live de stand bijhouden of resultaat invoeren. Wij maken uitsluitend van de laatste mogelijkheid gebruik.

Scheidsrechters raden we aan tijdens de wedstrijd op een papiertje in ieder geval de eindstanden van de sets bij te (laten) houden. Om eventuele discussies te vermijden, is het ook raadzaam de teamopstelling en eventuele wissels op te schrijven.

Meer info: zie bijlage.