De Technische Commissie(TC) heeft als doelstelling het zo optimaal mogelijk begeleiden en voorzien in de volleybalbehoeften van de leden. Waarbij ieder lid met plezier op zijn/haar eigen niveau dient te kunnen spelen. Daarnaast wil de TC doorlopend de volleybal-kwaliteiten bewaken en bevorderen binnen de gehele vereniging. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende groepen:
-    Mini’s
-    Jeugd
-    Senioren
-    Recreanten

Ook dit seizoen wordt er bij de jeugd gewerkt met zogenaamde “lijnteams”. Dit zijn teams waarin talenten/beloften zitten, die extra training krijgen om hun talent snel verder te ontwikkelen.

De Technische Commissie heeft een aantal leden die het aanspreekpunt zijn voor de teams. Voor de senioren zijn dat voor:

H1 - Rein Zondergeld
H2 - Esther van der Meulen
H3 - Jack Zwemmer

D1 - Jack Zwemmer
D2 - Wik ten Holt
D3 - Esther van der Meulen

De aanspreekpunten voor de jeugdteams zijn:

Meisjes A1 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Meisjes A2 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Meisjes B1 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Meisjes B2 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Meisjes B3 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Meisjes B4 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Meisjes C1 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Meisjes C2 - Theresia de Jong/Marieke de Gijsel/Eric Booltink
Jongens A1 - Marije Faber
Jongens A2 - Marije Faber
Jongens C1 - Marije Faber

Natuurlijk kunnen ook de train(st)ers aangesproken worden.

Voor de recreanten zijn Jaco de Boer (di), Adri van Mourik en Christa Hooijkaas (ma) de aanspreekpunten.

Voor de mini's zijn Rogier Langeveld en Rinze Hogeterp de commissieleden.

Emailadressen: