vrijwilligers

Wijziging doorgeven?
Wedstrijdwijzigingen kunnen per e-mail worden ingediend bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voorzien van wedstrijdgegevens, reden van wijziging en voorstel wijziging.

Algemeen
Het wedstrijdsecretariaat geeft de wedstrijdwijzigingen door aan de teams. Alleen om een dringende geldige reden (persoonlijke, familie- of extreme weersomstandigheden) wordt geprobeerd een wedstrijd te verzetten. Het wedstrijdprogramma van de NeVoBo is op deze site snel te vinden bij 'Programma'. De wedstrijden van alle teams voor het hele seizoen worden hierop aangegeven, hoewel wijzigingen altijd mogelijk zijn.

Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat de teams vroegtijdig op de hoogte worden gesteld van wijzigingen in het wedstrijdprogramma. De teams dienen ook zelf gedurende het seizoen goed de site in de gaten te houden. Het verzetten van wedstrijden gebeurt alleen in overleg met het wedstrijdsecretariaat en de betreffende teams. Het kan voorkomen dat er geen wedstrijddag mogelijk is om in te plannen, dan wordt er bij hoge uitzondering uitgeweken naar een trainingsavond.

Een wedstrijd kan gewijzigd worden wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

1. Een aanvraag voor een wedstrijdwijziging moet minimaal 10 dagen voor de oorspronkelijk vastgestelde speeldatum, voorzien van de goedkeuring van beide verenigingen, zijn ingediend;
2. Wijzigingen van wedstrijden, waarvan de aanwijzing niet door de thuisspelende vereniging gebeurt, mogen uitsluitend naar een datum die minimaal 10 dagen ligt na de datum, waarop de aanvraag is ontvangen;
3. Wedstrijden tussen twee teams van dezelfde vereniging moeten uiterlijk op 1 februari van het seizoen, al dan niet na wijziging, zijn vastgesteld.
4. Wedstrijden, oorspronkelijk vastgesteld in de periode tot 1 maart mogen niet naar 1 maart of later worden gewijzigd;
5. Wedstrijden, vastgesteld in de periode vanaf 1 maart mogen uitsluitend naar een datum voorafgaand aan de oorspronkelijke datum worden gewijzigd;
6. De administratiekosten voor een wedstrijdwijziging worden in rekening gebracht bij de vereniging die het verzoek indient.